вторник, 5 февруари 2008 г.

Фън-шуй за хармония в любовта и брака.

Щастието на майкатаКакво е животът без любов и разбирателство между партньорите?Може би нищо.
Голям процент от българките страдат в брака си...причини много,решения-никакви.

Според мен няма лоши хора,има лоша среда...точно нашият дом,оставящ невидим отпечатък на съдбите ни,определящ почти целият ни живот.

Но да оставим странните приказки и да караме по същество.
Семейното щастие се намира във всеки дом.Като място отговаря на Югозападната част на дома.За да определите точно къде се намира разделете жилището си на три по три равни части,така всеки получил се квадрат или правоъгълник отговаря точно на посоката,в която се намира.
При поразен Югозапад браковете са нещастни,майката в семейството страда,а дъщерите или не могат да си намерят подходящ партньор,или са нещастни и излъгани в любовта.
Югозападът на дома страда или се води поразен,когато в него има растения,дървени предмети или е боядисан в зелен цвят.Решението-махнете растенията и дървениите и боядисайте мястото в прасковен цвят.
Санитарен възел в тази част на дома носи нещастие на жените,обитаващи жилището.Решение-залепете малко дамско огледало от външната страна на вратата,вътре в санитарния възел окачете на стените 2,3 или 4(по избор) огледала едно срещу друго(така ще осигурите изкуствен енергиен излаз на застоялата и лоша енергия от WC-то)Поддържайте винаги изрядна чистота в санитарният възел.


В югозападната част предметите и изображенията трябва да са по двойки.Не бива да поставяте един предмет (примерно статуя,ваза,картина изобразяваща нещо само).Ако имате една самотна фигурка на нещо в този сектор се обричате на самота.Присъствието на тройка предмети подтиква към наличието на трета страна във връзката Ви.
Причина за скандали могат да бъдат:
-активно разположение шест ша или нещастие
-Вие или половинката Ви спите в една от лошите си посоки
-югозападната част липсва или е наполовина(голяма част от апартаментите,в които живеем са с липсваща югозападна част.За корекция на липсваща част виж по-долу.
-има прекалено много метални вещи(металът в тази част действа отслабващо)
-има растения или дървени предмети(така секторът бива унищожен а последствията са непрекъснати скандали в двойката или битови проблеми)
-струпани ненужни или счупени вещи,неработеща техника
-безпорядък и мърсотия
-присъства воден елемент,черен или син цвят-наличието на вода в сектора носи нещастие на жените
-присъства картина,на която е изобразено страдание/болка или нещо абстрактно
-наличие на огледало или друга отразяваща повърхност срещу леглото,което делите
-спалня съставена от два матрака(така се създава някаква невидима преграда между двамата
-спалнята,на която спите трябва задължително да се допира плътно до стената-липсата на опора показва нестабилност в живота

Благоприятно и стимулиращо в тази част на дома ще подействат всякакви огнени нюанси,жълто,бежаво или розово.Свещник с 2,8 или 9 свещи може да бъде идеален стимулатор на сектора.Ако търсите партньор можете да увеличите осветлението в тази част от жилището.Мястото е подходящо за глинени предмети-ВНИМАНИЕ-в тази част на дома не бива да поставяте глинени съдове или фигури ако входната врата сочи посоките юг,северозапад или север(под сочи разбирайте посоката,към която сте обърнати на прага на външната врата излизайки от дома си) ,при това положение можете да използвате само огнен елемент.
Благоприятни символи,които можете да използвате:
двойка диви гъски-съпружеска вярност
двойка пеперуди-любов и радост
двойка гълъби/птици-възвишена любов
петел и кокошчица-петелът символизира любящ съпруг


Това е чертеж на жилище с липсваща югозападна част.При това положение правите точен план на жилището си,с пунктирана линия го завършвате и пускате две линии по диагонал.Там където са пресечните точки(отбелязано с червено) трябва да поставите огледала-така може да бъде компенсирана липсващата част.


Една теория за безплодието
В практиката си все още не съм се сблъсквала с този проблем,но смятам,че в дома може да има утежняващи фактори,които да са причина за подобно нещастие.Наясно съм,че при някои положения зачеването е наистина невъзможно,но знам,че чудеса се случват....
Ако имате такъв проблем трябва внимателно да прегледате югозападната,западната част(децата),както и северозападната част(там е щастието на бащата)
В югозападната част отстранете всички възможни проблеми,които описах по-горе.При безплодие на това място можете да поставите двойка символи на плодовитостта - крава или заек.
В северозападната част на дома премахнете всичко,което напомня за огън,ако имате готварска печка тук по-добре я махнете.Водата също не е желана.Ако има санитарен възел можете да залепите огледала по начина написан по-горе.Избягвайте безпорядъка,отстранете ненужните и нефункциониращи вещи.
Ако проблемът е в половинката е желателно той да спи в личната си посока здраве или посоката на добрия си късмет-Шън ци.Символи на мъжката плодовитост - бик/овен
Можете да изчислите посоките с този гуа калкулатор

В западната част се намира щастието на децата,в тази част от дома нещата са същите като в северозападната.Ако частта на дома липсва това може да бъде основна спънка при зачеването,за да разрешите проблема с липсващата част приложете метода с огледалата описан по-горе.Поставете тук нещо,което за Вас означава дете.Можете да експериментирате и със фигури символизиращи плодовитост.
ВАЖНО - Никъде в дома не поставяйте хербарий,изкуствени цветя,композиция от четири предмета или картина изобразяваща четири неща.Тези неща оличетворяват траура и смъртта и присъства ли едно от тях неприятностите са неизбежни.

Няма коментари: