понеделник, 12 май 2008 г.

Източни четири къщи

Този тип жилища се различават драстично от четирите западни къщи.Тук можете да си позволите изобилие от растителност,аквариуми,шадравани и дървени предмети.В тези домове растенията носят благодат и добро.Единственият проблем е обратната страна - тук трябва да ограничите метала и земята(глина,теракот,мрамор и всякакъв вид каменни подови настилки).

Жилище "Сюн" - задната част на дома сочи югоизток,а когато застанете на прага да излизате гледате в посока северозапад.

Разположение Здраве - намира се в южният сектор на дома,елементът е огън.За да се стимулира използвайте растения 3 или 9 на брой.Тук е хубаво да присъстват огнените нюанси,картини на цветя,кожени изделия,изображения на животни.Можете да окачите картина на изгряващото слънце,която ще Ви донесе нови възможности.Мястото не е подходящо за изображения на вода,аквариуми,черен или син цвят (ако присъстват подобни унищожавате сектора)Керамиката и всичко олицетворяващо земята отслабват сектора.
Основно разположение - намира се в югоизточната част на дома,елементът е дърво.Сектора се стимулира с вода,нужно е да внимавате с количеството,защото прекаляването с водата тук може да "удавите" сектора...поставен малък аквариум или шадраван ще свърши идеална работа.Можете да поставите дървени предмети,растения или цветя,за да сте сигурни,че добрият късмет присъства.Брой на символите 1 или 3.Избягвайте метала на това място - никакви метални чанове или бели,златисти и сребристи цветове.
Разположение Дълголетие се намира в източната част на жилището,елементът е дърво.Тук можете да приложите всичко описано в предишното основно разположение.
Разположение Благоденствие - намира се в северната част на дома,елементът е вода.Мястото мажете да подсилите с метален вятърен чан с 6 пръчки.Тук е царството на водата и присъствието на някакъв воден елемент ще затвърди финансовото Ви състояние.Подходящите цветове за сектора са бяло,синьо,черно,златисто и сребристо.Желателно е да избягвате жълти,бежово керемидени земни нюанси,както и теракотени и мраморни настилки.На това място земята действа унищожаващо.

Разположение Смърт се намира в североизточната част на жилището,елементът е земя.За да неутрализирате сектора използвайте огненият цвят,оранжевото,свещник с 9 свещи,изделия от кожа.Тук не бива да присъства земният елемент,избягвайте и дървото.
Разположение Нещастие - намира се в северозападната част,елементът е метал.Лошото място се отслабва с вода - аквариуми,шадравани или син и черен цвят(когато използвате цвят за отслабване на неблагоприятно разположение усещате ефекта само през деня,докато има светлина,когато е тъмно ще почувствате някакъв дискомфорт).Тук не трябва да присъстват металните предмети.
Разположение Шест ша се намира в западната част на дома,елементът е метал.Тук също трябва да отслабите с вода.
Разположение Пет призрака се намира в югозападната част,елементът е земя.За да неутрализирате сектора използвайте огненият цвят,оранжевото,свещник с 9 свещи,изделия от кожа.Тук не бива да присъства земният елемент,избягвайте и дървото.

Поради липса на време материалът ще бъде публикуван на части.Описан е най-разпространеният тип от източните къщи в България .

Няма коментари: