понеделник, 28 януари 2008 г.

Фън-шуй за подобряване на финансовото състояние






На земята винаги е имало изобилие,а сега при този прогрес изобилието е лесно достижимо....стига да знаем точно как.Ето и някои от действащите Фън-шуй методи.


Въведете ред навсякъде.Поначало ако имате някакъв безпорядък в северната и югоизточната част на дома ще имате финансови проблеми(когато безпорядъка е в северната част със сигурност ще се чувствате неориентирани,без идеи,и с доста объркана финансова картина)
Единият начин е да се използват определени символи.Другият е да бъде стимулиран секторът богатство/благоденствие.
Можете да използвате първият метод за всяка стая,която обитавате.
Всяко помещение се разпределя на осем точки,всяка точка отговаря на една от важните житейски сфери.Ще разгледаме това,което интересува около 75% от хората.

Точка на богатството:



Намира се винаги вляво срещу входната врата(изображение-виж най-горе).Ако имате ненужни вещи в тази част от стаята ги отстранете,същото важи и за неработещите уреди..Ако имате гардероб там е по-добре да държите по-скъпите и луксозни дрехи в него.Всичко,което явно ви дразни на това място просто го отстранете.Тук е мястото да поставите един от тези символи:
-фигурка на жаба
-раковина
-фигурка на елен
-фигурка на златна рибка
-изображение на лястовица
-10 или 8 монети
-китайска трикрака жаба с монета в устата(от едната страна монетата има четири символа,а от другата има два-тази страна е негативна)Монетата винаги трябва да бъде със четирите символа нагоре.
Желателно е фигурките,които използвате да ,бъдат направени от изкуствен материал.Всеки предмет направен от метал,кожа,дърво,кристал или глина може да навреди.
Препоръчвам да използвате раковината,заради бързият и изпитан ефект,който можете да постигнете.
Другият начин да стимулирате богатството е шадраван или аквариум с три златни рибки в югоизточната част на дома-водата трябва да се поддържа чиста. По този начин си осигурявате нарастване на доходите.ВНИМАНИЕ-аквариум можете да използвате спокойно САМО АКО ВХОДНАТА ВРАТА НА ДОМА ВИ Е НАСОЧЕНА НА ЮГОИЗТОК,СЕВЕРОЗАПАД,СЕВЕР или ЮГ(под насочена разбирайте посоката,в която тръгвате когато излизате от външната врата ).При другият тип жилища НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ водоизточници,защото можете да създадете негативна енертия,или да подсилите лошо разположение.
Други важни фактори.
Един от най-важните фактори според Фън-шуй е състоянието на готварската печка...Тя трябва да работи безупречно и да бъде винаги чиста.Всяка техническа неизправност по готварската печка създава негативна енергия в дома и спира благополучието.Използвайте всички котлони равномерно,за да си осигурите непрекъснати приходи от всички страни.

Можете да поставите леглото си във Вашата лична посока благоденствие,която можете да откриете тук маркирате male ако сте мъж и female ако сте жена.Посоката благоденствие е обозначена като Success.Ще постигнете благополучие много бързо и лесно ако спите в тази посока.

Проблемни ситуации.
Внимателно следете за течове в дома си.Теч в банята винаги носи загуба на пари.Поставянето на метален чан в югоизточната част на дома също може да донесе финансови загуби.Ако в северната част на дома ви преобладават жълти цветове или присъстват глинени/керамични изделия,както и теракот...финансовото ви положение едва ли е добро.

Това е само малка част от възможностите,които ни разкрива това велико изкуство.Всичко се опира на посоките и движението на енергията в дома.Интересното е,че Фън-шуй възниква преди около 4800 години...самите определения на енергията,начините да се подсили определена сфера,взаимодействията и всичко свързано с Фън-шуй има силно действие и е много точно описано ...само дето много малка част от тайните създадени за китайските императори и големци са достигнали до Европа и Америка....




Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Няма коментари: